Stop 1: DE WALMART! Een gigantisch pand met evenveel parkeerruimte. Je zou zeggen, niet te missen. Maar tsja, dat lukte ons dus wel. We keren om en rijden terug. Dan parkeren we en gaan naar binnen, nog steeds onder de indruk van onze grote camper. Over deze Walmart zijn we het snel eens, Gigantisch: ja, mee-eens. Fantastisch: nee. Misschien zijn we verwend door onze ervaringen in Zuid-Afrika. Maar deze Walmart ligt vol met troep (lees: non-food) en er is maar weinig keuze in de echte supermarktartikelen. Een kleine teleurstelling, maar we hebben onze bijdrage aan de Amerikaanse economie wel geleverd want we verlaten de winkel met een winkelwagen vol met boodschappen. Alles verpakt in wel 15 plastic zakjes, ik denk dat ze hier toch iets anders aan het milieu denken. Ohja wacht want die camper van ons is natuurlijk wel goed voor het milieu. Whatever, we hadden eigenlijk geen vuilniszakken hoeven kopen want we hebben het perfecte alternatief meegekregen. We geven ook de boodschappen een plekje en vertrekken naar overnachting nummero één.