Marlous Smit

Grote avonturen beginnen klein

Woensdag 7 maart

Vandaag is de grote dag, we gaan de camper ophalen. Wat voor een camper zou het zijn? We worden om 06:15u opgehaald uit het hotel. Omdat we nog aan het tijdverschil moeten wennen zijn we om 04:00u, plaatselijke tijd al klaarwakker. Gedoucht en wel staan wij om 06:00u vol goede zin al bij de receptie. Hierdoor hebben we toch nog tijd om even iets van het ontbijt mee te pikken. Als iedereen paraat is vertrekken we naar Middlebury, een klein plaatsje zo’n drie uur rijden vanaf Chicago. Na veel sneeuwval onderweg komen we rond 09:30u aan bij de camping waar ontelbaar veel campers klaarstaan om opgehaald te worden. De eerste instructie is duidelijk, de planning is strak. Volgens het schema staat onze uitgebreide instructie om 11:30u gepland. Maar al snel lopen ze in op schema en zijn we eerder aan de beurt. Na het doorlezen van tig voorwaarden en het zetten van nog meer handtekeningen (Dennis dan, ik niet) mogen we mee naar de camper.

Eerste indruk: Leuk ding. Totdat we er naast gaan staan. Wow, hij is best groot, of eigenlijk, best heel groot. Dennis kijkt me aan, YES, we hebben een grote camper! Groter dan we verwacht hadden aangezien er ook veel ‘kleinere’ campers stonden. We krijgen de instructie van een enthousiasteling en al snel kunnen we onze koffers pakken en uitpakken. In deze zespersoon-camper van 8,5 meter lang kunnen we onze spullen wel kwijt. Want zeg eerlijk, 8,5 meter voor een camper is gewoon asociaal groot! We bladeren nog even door het instructieboek. Dan gaan we zitten en starten we de camper… het ontdekken kan beginnen.

3 reacties

  1. He Lous, Mooi verhaal

  2. Nou groot is ie zeker! Mooi geschreven.

  3. Wat een knoeperd die camper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2018 Marlous Smit

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑