Vandaag (dinsdag 13 maart) staat  een wandeling in het Zion National Park op de planning en daarna gaan we door naar Page, vlakbij Lake Powell. We hebben heerlijk geslapen en doen deze ochtend lekker rustig aan. Rond 08:30 vertrekken we naar het Zion National Park om een wandeling te gaan doen. Je mag er niet zelf naar toe rijden, maar vanaf het visitor center rijden er pendelbussen. We rijden de camper tussen twee broers in bij het visitor center en lopen naar de pendelbus. We kunnen vrijwel direct instappen en stappen uit bij de ‘ Zion Lodge’. Vanaf dat punt lopen we de ‘ Lower Emerald Pool Trail’ naar dit keer wel een echte waterval. Via de ‘ Angels Landing Trail’ lopen we naar de start van de Grotto en zo zijn we weer rond. Dit was een prachtige ronde in de natuur. Het is jammer dat we niet meer tijd hebben want de natuur is er echt prachtig. Het is zeker de moeite om hier een aantal dagen door te brengen en mooie wandelingen te maken.

Rond de middag vertrekken we naar Page, Lake Powell. Dit is een tripje van een kleine 2,5 uur. We rijden weer door diverse (kale) landschappen en doen eerst uitgebreid boodschappen, waar we elkaar zowaar kwijtraken in de Walmart. Daarna rijden we naar de ‘ Lake Powell Campground’  zo’ n vijf minuten verderop. Het mag dan wel Lake Powell heten, maar er is in de verste verte geen meer te bekennen. Oké, met een verrekijker misschien. Het is een simpele camping, maar we hebben stroom en zon! Het internet is er wel erg langzaam, we willen eigenlijk een guided tour voor de Antelope Canyon boeken. Maar we hebben even gemist dat deze toeren al zo snel vol zitten, dat je ze minimaal een maand van tevoren moet reserveren. Helaas Pindakaas dus. We hebben weer een heerlijke relaxmiddag, je hebt natuurlijk niet voor niks vakantie!