Marlous Smit

Grote avonturen beginnen klein

Primitief overnachten

Vandaag (zondag 11 maart) is het weer vroeg dag. Om 07:30, terwijl ik naar de washokken loop, heerst er een serene rust over de camping. Het enige dat je hoort is het gebrom van de kachel van onze camper. En dat terwijl de camping naast een vrij drukke, doorgaande weg ligt. We hebben eindelijk een warme nacht gehad en worden deze ochtend een keer verrast met een aangenaam zonnetje! Vandaag staat de Bryce Canyon op het programma, volgens internet wordt hier vandaag 10 centimeter sneeuw verwacht, dus we weten nog niet helemaal zeker of we wel naar de Bryce Canyon gaan of doorrijden naar Zion National Park, dat we voor maandag op de planning hebben staan.

We doen rustig aan en stoppen onderweg een aantal keer bij view points. We cruisen verder en tegen de avond komen we aan bij de Bryce Canyon. Het voorspelde weer blijkt er niet te zijn en zonder sneeuwval onderweg zijn wij allang gelukkig. We parkeren de camper op het enige nog vrije en niet gereserveerde plekje van de North Campground, waar we de nacht primitief doorbrengen. Echt primitief kun je het natuurlijk niet noemen met deze camper. Maar we hebben geen stroom, er zijn geen douches. Er is alleen een verwarmd toiletgebouw.

Als we staan besluiten we nog een verkenningsrondje te lopen. Na ongeveer 15 minuten lopen komen we bij het Sunrise Point. Hier heb je een adembenemend uitzicht over de Canyon. De bedoeling is om hier maandagochtend naar toe te gaan. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind en is het een heldere ochtend. Ook voor vanavond belooft het weer een koude nacht te worden en met de generator en kachel die maar tot 8pm gebruikt mogen worden, kruipen we dan maar vroeg in bed.

1 reactie

  1. Mooie stukjes Lous 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2018 Marlous Smit

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑