Marlous Smit

Grote avonturen beginnen klein

Wel, of niet skiën?

De afgelopen nacht is het redelijk te doen met de kou. Maar … zaterdagochtend ( 10 maart) worden we weer verrast met een pak sneeuw. Vandaar dat het dus steenkoud (4 graden Celsius) was in de camper.

We maken ons snel klaar om te vertrekken. Vandaag staat Grand Junction op de planning. Binnen no-time rijden we weer op de high way. Daar staat ons weer een verrassing te wachten …. hevige sneeuwval. We vervolgen de weg voorzichtig en rijden door verschillende skigebieden heen, hadden we ook niet een dagje kunnen skien? Het kriebelt behoorlijk, maar we weten het wel zeker. Volgend jaar gaan we weer op skivakantie. We maken een stop voor de boodschappen bij de Walmart en rijden daarna in één streep door naar Grand Junction.

Gelukkig is het inmiddels beter weer, we hoeven zelfs geen jas aan. Ook niet vreemd met drie lagen kleding aan natuurlijk. We gooien de gastank nog even vol in dit stadje en rijden dan naar de Koa Grand Junction Campground. Hier zijn we ’s middags om 16:00u, mooi op tijd! We chillen nog wat en testen de kachel, die het gelukkig weer doet!

2 reacties

  1. Weer een heerlijk verhaal. Gelukkig nu wat warmer. Maar een superrreis tot nu toe volgens mij.

  2. Wat een variabel weer. Doet niet onder bij het kikkerlandje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2018 Marlous Smit

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑