Vandaag is het vrijdag 9 maart. Ook nu begint de dag vroeg. Het plan is om van Omaha naar Denver te rijden. We rijden de hele dag door tussen alleen maar kale stukken land, op sommige stukken loopt er vee dat een poging doet om te grazen. Maar het is kaal, vooral heel kaal. Gelukkig veranderd het landschap een klein uurtje voor Denver in wat meer heuvelachtig. Na twee dagen alleen maar vlaktes is dit een welkome afwisseling. We vinden een leuke Campground bovenop een heuvel, het is er uitgestorven, dat dan wel.

We kunnen onszelf hier redden en laten onze gegevens en het gevraagde aantal Dollars achter in de envelop. We parkeren de camper en komen tot de conclusie dat het een koude avond en nacht gaan worden. De kachel wil, door de hoogte, niet ontsteken. Gelukkig hebben we wel warme thee (& natuurlijk elkaar)! We blijven deze avond ‘op’ om nog een poging te doen om aan het tijdverschil te wennen. Met een spelletje Skip-Bo lukt dit aardig. We sluiten de dag af in het warme toiletgebouw en duiken daarna snel (en nog warm) ons bed in.