Marlous Smit

Grote avonturen beginnen klein

Surprise!

Voor donderdag (8 maart) hebben we een reis van zo’n tien uur in de planning staan. We staan deze dag dus vroeg op. Het eerst dat we zien als we de deur opendoen is een vers pak sneeuw. Vandaar dat het zo freezing koud was de afgelopen nacht. We maken ons snel klaar, maar ontbijten uitgebreid en vertrekken dan lekker warm aangekleed. Op de route voor vandaag staat Middlebury naar Omaha. Na vier uur rijden gaan we tanken en ontbijt ik voor het eerst in mijn leven bij een MCdonalds. Met een volle maag en vol vertrouwen neem ik voor twee uur het stuur over van de camper. Wat een gevaarte om op de weg te houden en vooral ook wat een windvanger. Je bent meer bezig met het stuur en de camper recht te houden, dan met gang maken. Dat is natuurlijk ook niet vreemd want de camper heeft cruise control. We maken een lange dag vandaag en passeren heel wat asfalt. Om 18:30u komen we aan bij ‘Pine Grove Campground’ in Omaha. Dit is een leuke, nette Campground maar met één grote maar: hij ligt pal langs de snelweg. Voor je gevoel zoeven de vrachtauto’s links en rechts bij je langs. Gelukkig is het maar voor één nachtje. We maken even wat eten (zoete aardappel, sperziebonen en knakworst) klaar, dat gaat hier vrij snel want alles kan in de magnetron. Lekker makkelijk en we hebben wat minder afwas. Ik schrijf nog even een verslag in mijn ‘reisdagboek’ en dan is het tijd om te gaan slapen…

 

1 reactie

  1. zo maken jullie heel wat kilometers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2018 Marlous Smit

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑